• Dit event is voorbij.

HEB JIJ EEN TE GEK IDEE OM DEN HAAG NÓG MEER AWESOME TE MAKEN?
Iedere maand geven we iemand een donatie van €1000 als bijdrage om een te gek en briljant idee te realiseren voor onze stad.

Let’s make The Hague even more Awesome! Present your idea and win €1000,- in cash, no strings attached!

Deze 3e editie vindt plaats tijdens Border Sessions, hét jaarlijkse internationale technology festival in Den Haag. Om 17 uur op donderdag is het Awesome The Hague Session! Toegang tot Awesome The Hague Sessie is gratis.

Speciale aanbieding! We hebben een korting weten te regelen met Border Sessions. Voor slechts €15,- heb je op donderdag de hele dag toegang tot Border Sessions! Normaal is dat ticket €75,-. En dat is nog niet alles. De €15,- wordt door Border Sessions geschonken aan het Precious Plastic project (de winnaar van Awesome The Hague #2). Bestel je ticket op deze pagina (‘Awesome Border Sessions Ticket‘).

Awesome idee inzenden

Een awesome idee inzenden, kan tot de zaterdag voor de Awesome Pitch Night. Je hoort op maandag o je bent geselecteerd en jouw awesome idee kan gaan pitchen. Inzenden van je awesome idee kan via: http://www.awesomefoundation.org/en/submissions/new?chapter=thehague

Trustees

Vind je het leuk om awesome ideeën te ondersteunen? Er zijn nog een paar plekken vrij voor Trustees, stuur een mailtje naar awesome@haagsemakers.nl. Als Trustee draag je per Pitch Night €50,- bij aan de no-strings-attached micro-grant van €1000,-. De 20 Trustees vormen de basis voor Awesome Den Haag! Meld je nu aan!

Voor alle informatie, check https://awesome.haagsemakers.nl

1 reactie

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.