Laden Evenementen

donderdag 29 november 19:00 - 21:00

Awesome The Hague Pitch Night 4

facebook_event_header@2x

Schrijf donderdag 29 november alvast dikgedrukt in je agenda, want dan is het tijd voor de vierde Pitch Night van Awesome Foundation Den Haag! Oftewel de volgende editie waarin we Den Haag samen met jou nóg meer awesome maken!

Tijdens de pitch night zullen vijf Haagse bedenkers van toffe ideeën weer strijden om de begeerde €1.000 om zo hun awesome idee werkelijkheid te zien worden. Wil je een idee insturen? Inzenden kan tot en met maandag 18 november 12:00 uur via www.awesomethehague.org.

Waarom bestaat Awesome The Hague?
Wij houden van Den Haag! Wij houden ook van mensen met coole ideeën! Met Awesome Foundation The Hague combineren we nou juist die twee! Iedereen die onze stad nóg mooier wil maken moet dat kunnen doen! Ongeacht leeftijd, geslacht en achtergrond.

Hoe werkt het?
Awesome The Hague geeft zes keer per jaar €1.000,- weg om jouw stoutste dromen voor Den Haag te realiseren! Het idee mag gek zijn, eenmalig, permanent, heel erg mooi, in de binnenstad of juist buiten de singels zijn, zolang het maar realiseerbaar is met €1.000,- en het voor Den Haag is. Het meest awesome idee krijgt van ons (twintig Haagse trustees) de beschikbaarheid over €1000,- cash, ons netwerk en onze kennis om jouw idee te realiseren.

Lijkt het je leuk om bij de pitches te kijken? Wil je eerst inspiratie opdoen? Of heb je (nog) geen idee maar draag je Den Haag wel een warm hart toe? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Naast toffe ideeën zijn de Pitch Nights namelijk ook gewoon heel gezellig!

Lokatie: In het Koorenhuis, Prinsengracht 27

RSVP

30 van 30 beschikbaar Awesome The Hague Pitch Night 4 RSVP

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Verzend bevestiging gratis aanmelding naar:
Je moet inloggen om je deelname door te geven

Datum en tijd

donderdag 29 november 19:00 - 21:00

Kosten

Gratis

Organisator

Awesome The Hage
Website:
awesomethehague.org

Locatie

In het Koorenhuis
Prinsegracht 27
Den Haag, Netherlands
+ Google Maps
Website:
http://inhetkoorenhuis.nl

Het tijd om iets te gaan maken, wat wil jij gaan doen?

Bespreek het met anderen in de Haagse Makers Community