• Dit event is voorbij.

Hoe kunnen we in 2050 10 miljard mensen voeden? Om ervoor te kunnen zorgen dat er in de toekomst voldoende voedsel van goede kwaliteit beschikbaar en toegankelijk is, verdient deze vraag nu onze aandacht.

Wil jij graag duurzamer omgaan met wat je eet, maar weet je niet precies hoe? Laat je deze avond inspireren door de sprekers die het heft in eigen handen hebben genomen en leer vaardigheden waarmee je thuis direct aan de slag kan!

Tijdens deze avond van de Future of Food Academy gaan we in gesprek met Dr. Chef, HaagseZwam, Willem & Drees, Glorious Bastards en The Shore. We gaan leren fermenteren van BOUCK’s Chef Robin Collard, ontdekken hoe je je eigen windowfarm kunt maken met Stichting Windowfarms, en met de Eat Art Collective verkennen we de smaak van voedsel in de toekomst.

Wil jij weten hoe je op een duurzame manier met voeding om kan gaan? En heb jij gouden tips die jij tijdens de borrel wel met anderen wil delen? Kom langs!

Wanneer? 14 juni
Waar? Koorenhuis, Prinsengracht 27
Hoe laat? Inloop vanaf 19.15 uur, start programma 19:30
Prijs: 12,50 euro, inclusief 3 drankjes

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.