Laden Evenementen

donderdag 12 oktober 2017 18:00 - 20:00

Lancering Proef de Natuur kaart

  • Dit event is voorbij.
Proef de Natuur kaart header

Den Haag wordt gewaardeerd als prettige stad om te leven en een dagje op pad te gaan. Er is veel groen, een prettig leefklimaat, en het strand. Toch kan het op veel plekken nog groener! Je ziet veel groene initiatieven ontstaan door de bewoners van Den Haag om hun leefomgeving te verbeteren met groen, zoals stadstuinen, daktuinen, moestuinen.

Door al het belangrijke groen, groene initiatieven en projecten in beeld te brengen wordt de groenstructuur in de stad zichtbaar. De traditionele parken en bosjes, groene oases, schijnbaar wilde natuur en productietuinen. Lokaal verbouwen van voedsel, en het zo duurzaam mogelijk omgaan met ons voedselsysteem krijgt steeds meer aandacht, en wordt steeds zichtbaarder. Sla en tomaten worden verbouwd op braakliggend terrein en bovenop kantoorgebouwen.

Wat nog mist is een goed (en mooi) overzicht van alle groene makers in de stad. Met de Proef de Natuur kaart brengen we de groene makers in beeld en zetten we ze op de kaart. Op die manier verbinden we ook de (nieuwe) groene makers met elkaar!

We brengen mooie plekken en initiatieven in beeld, en dit geeft motivatie en vertrouwen voor anderen die aan de slag gaan.

We lanceren de eerste kaart op deze middag, iedereen is uitgenodigd!

Laat een reactie achter

Datum en tijd

donderdag 12 oktober 2017 18:00 - 20:00

Kosten

Gratis

Organisator

Haagse Makers
Telefoon:
+31 6 1809 2978
E-mail:
redactie@haagsemakers.nl
Website:
https://haagsemakers.nl

Het tijd om iets te gaan maken, wat wil jij gaan doen?

Bespreek het met anderen in de Haagse Makers Community