Laden Evenementen

woensdag 24 oktober 2018 19:30 - 21:30

Lokale Smaakmakers #2

  • Dit event is voorbij.
https_cdn.evbuc.comimages507700341007098273131original

Opgeruimd staat netjes. Maar hoe kun je er als buurtbewoner voor zorgen dat afval niet eindeloos wordt rondgereden met vuilniswagens, om vervolgens te worden opgeslagen en verbrand? Kostbaar en schadelijk, en voor veel soorten afval onnodig. Met zijn initiatief De Haagsche Schil ondersteunt stadsvernieuwer Arn van der Pluijm,buurtbewoners om gezamenlijk groenafval in te zamelen, en dat te gebruiken om lokaal energie mee op te wekken.

~~

Kom je mee op avontuur? Met zes Lokale Smaakmakers. Mensen die de wijk waarin ze wonen of werken op hun eigen manier mooier, plezieriger, gezelliger en veiliger hebben gemaakt. Komend halfjaar is iedere maand één van hen bij ons te gast. Onder begeleiding van kunstenaar Bruno van den Elshout gaan we met hen op onderzoek uit: Waar begonnen ze, wat kwamen ze tegen en hoe is het hen gelukt om hun plannen in de praktijk te brengen? En wat kunnen wij daar in onze eigen buurt mee?

Tijdens de avonden kun je niet alleen de Smaakmakers ontmoeten, maar ook nog eens je buren beter leren kennen. Aan het begin van iedere avond staat er heerlijke thee of koffie met iets lekkers voor je klaar en we maken er stuk voor stuk gezellige en inspirerende avonden van.

We verwelkomen je graag om de Lokale Smaakmakers te ontmoeten bij Anne & Max, Fahrenheitstraat 472, op iedere laatste woensdag van de maand. Inloop vanaf 19u30, aanvang 20u00, afronding 21u30. We vragen je een bijdrage van € 3 voor thee/koffie en taart bij ontvangst, met het verzoek die ter plaatse (contant of met pin) te voldoen. We vinden het fijn als je je van tevoren aanmeldt.

Datum en tijd

woensdag 24 oktober 2018 19:30 - 21:30

Kosten

Organisator

Bewonersorganisatie Bomenbuurt (SBOB)

Locatie

Anne & Max Fahrenheitstraat
Fahrenheitstraat 472
Den Haag, 2561DH Netherlands
+ Google Maps

Het tijd om iets te gaan maken, wat wil jij gaan doen?

Bespreek het met anderen in de Haagse Makers Community