Hoe Maakt U Het? #2

[mk_page_section layout_structure=”full” border_color=”” bg_color=”” bg_image=”” predefined_bg=”” attachment=”scroll” bg_position=”left top” bg_repeat=”repeat” bg_stretch=”false” enable_3d=”false” speed_factor=”0.3″ bg_video=”no” video_source=”self” mp4=”” webm=”” ogv=”” poster_image=”” stream_host_website=”youtube” stream_video_id=”” video_mask=”false” bg_gradient=”false” video_color_mask=”” gr_end=”#1e73be” video_opacity=”0.6″ top_shadow=”false” section_layout=”full” min_height=”100″ full_width=”false” full_height=”false” intro_effect=”false” padding_top=”10″ padding_bottom=”10″ margin_bottom=”0″ skip_arrow=”false” skip_arrow_skin=”light” section_id=”” visibility=”” animation=”” el_class=”” first_page=”false” last_page=”false”][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][vc_row_inner attached=”false” padding=”0″ visibility=””][vc_column_inner el_class=”” width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ben jij uitvinder, bouwer, hacker, nerd, knutselaar, ofwel: een maker? Of zou je een maker willen worden?

 

Maak het en laat het zien op het Haagse Makersfestival 2015. Hét festival voor makers.

Op het Haagse Makersfestival 2015 gaan makers samen aan de slag op verschillende plekken in het Makerskwartier van Den Haag.

Meemaken? Meld je nu aan!

zondag 27 september 2015, Oude Centrum

 

Meer informatie op: haagsemakers.nl/hoemaaktuhet

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section]

Laat een reactie achter

Posted in