Arend Groosman – Met 1 systeem alles bouwen

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/2″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]’24mm’ is de naam van het project, en tevens van het constructiesysteem dat kunstenaar Arend Groosman ontwierp. Deze naam is afgeleid van de maten van het materiaal waar de meubels uit bestaan: 24 millimeter dik multiplex, waar 24 millimeter dikke latten uit worden gezaagd. Hiernaast zijn de maten van de gebruikte onderdelen ook nog eens een veelvoud van deze zelfde maat.

Het systeem is voortgekomen uit het project door veelvuldig te experimenteren en langdurig onderzoek te doen naar de werking van verschillende constructiesystemen. De ’24mm’ meubelcollectie maakt gebruik van dit systeem en slaat een brug naar de transformeerbare mobiele wereld van de kunstenaar.

Een eigenzinnige visie en een doordachte filosofie liggen ten grondslag aan deze bijzondere collectie. Door de manier waarop het systeem, en daarmee ook de meubels zijn ontworpen ontstaan er oneindig veel mogelijkheden: een reis door architectonische vormen en constructies die leidt naar een ’24mm’ vormgegeven wereld.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/2″][mk_fancy_title tag_name=”h2″ style=”false” color=”#393836″ size=”14″ font_weight=”inherit” font_style=”inhert” letter_spacing=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”18″ font_family=”none” align=”left”]

Het systeem is voortgekomen uit het project door veelvuldig te experimenteren en langdurig onderzoek

[/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name=”h2″ style=”false” color=”#393836″ size=”14″ font_weight=”inherit” font_style=”inhert” letter_spacing=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”18″ font_family=”none” align=”left”]

Wil je meer weten over Arend Groosman?

[/mk_fancy_title][vc_btn title=”Website” style=”modern” shape=”rounded” color=”default” size=”lg” align=”inline” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-search” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.arendgroosman.com||target:%20_blank” button_block=”” add_icon=”true” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”][vc_btn title=”YouTube” style=”modern” shape=”rounded” color=”default” size=”lg” align=”inline” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-youtube-square” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fuser%2Farendluc%2Ffeatured||target:%20_blank” button_block=”” add_icon=”true” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”][mk_image src=”http://haagsemakers.nl/wp-content/uploads/2015/09/Arend-Groosman.png” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”true” svg=”false” lightbox=”false” frame_style=”gray_border” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][/vc_column][/vc_row]

Laat een reactie achter

Posted in