Geslaagde soft launch META_lab

Op 26 september is het META_lab gelanceerd tijdens het Impact Startup Fest.

Het META_lab is een nieuw initiatief om open innovatie in Den Haag te stimuleren door het aanbieden van een 12 weken programma en ontwikkel-sprint. Op basis van een thema gaan we 12 weken aan de slag en werken we met iedereen die mee wil doen aan oplossingen voor een betere en slimmere stad.

Met het programma ‘food & the city’. In dit programma staat het samen werken aan een groene en zelfvoorzienende stad op voedselgebied centraal. Waar liggen de uitdagingen? Welke technologie is beschikbaar? Welke toepassingen kunnen we ontwikkelen?

In het META_lab The Hague experimenteren we met bewoners, bedrijven, onderwijs en overheid aan oplossingen voor een slimmere en interessante stad. We organiseren bijeenkomsten en werken aan projecten op het gebied van Smart City, nieuwe technologie, Internet of Things en Connectivity.

We delen kennis, kunde en inspiratie om nieuwe inzichten op te doen en bedrijvigheid te stimuleren.

Tijdens de Soft Launch hebben we de plannen laten zien, en hebben we een mooie discussie gehad over de verschillende mogelijkheden. Mooi om te zien dat er zo veel mensen enthousiast zijn en een bijdrage willen leveren.

Vanaf nu is het iedere dinsdag META_labdag. We werken aan projecten rondom het thema Food & the city.

Kom ook!

Posted in ,