Nieuw: Voeg jouw event toe aan de Haagse Makers agenda!

We hebben een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan de Haagse Makers website. Het is vanaf nu mogelijk om jouw events toe te voegen aan de agenda op haagsemakers.nl. Organiseer jij een activiteit die vindingrijkheid in de stad vergroot? Voeg het toe aan de agenda!

Wat we graag willen bereiken is dat de Haagse Makers agenda een totaaloverzicht geeft van alle activiteiten in Den Haag die vindingrijkheid in de stad versterkt. Organiseer je een festival, geef je een workshop, is er een markt met lokale makers, of weet je een activiteit die echt op de agenda moet? Het is nu mogelijk om dit zelf toe te voegen.

Om een activiteit aan de agenda toe te voegen hebben we een formulier aangemaakt: via https://www.haagsemakers.nl/agenda/community/voeg-toe is het mogelijk om een item aan de agenda toe te voegen. Na een kleine controle door Haagse Makers wordt je event direct gepubliceerd!

Voeg jouw event toe aan de agenda! 

Posted in