Schrijf mee! Samen brengen we de Haagse makers in beeld.

Schrijf mee! Samen brengen we de Haagse makers in beeld.

haagsemakers.nl is afhankelijk van de inzendingen van vrijwillige auteurs om te kunnen blijven bestaan. Schrijf mee! We zijn continu op zoek naar nieuwe interessante inhoud en schrijvers die ons team kunnen versterken. We willen graag goede inhoud bieden over relevante makers-ontwikkelingen voor Den Haag. Van en voor (potentiële) makers.

Daarom vragen we jou om artikelen te schrijven voor Haagse Makers. Samen zorgen we voor een actieve Haagse Maker community!

Naar wat voor inhoud is Haagse Makers op zoek?

We accepteren alle artikelen die nuttig zijn voor onze lezers. Artikelen die de Maker Movement, Maker Culture en Maker Mindset in Den Haag versterken. Over ambacht, nieuwe ideeën, start-ups, innovatie en vindingrijkheid. We zijn op zoek naar creatieve schrijvers die ons redactie-team kunnen versterken. Geïnteresseerd? Schrijf een eerste artikel en motivatie en stuur het op!
Verras ons! Het is een goede ervaring voor mensen die niet bang zijn om buiten de gebaande paden te denken en die met goede en interessante inhoud een levendige creatieve en maak-community willen stimuleren.

Richtlijnen

Het beste
Vind het beste van het beste, schrijf het op. De beste inhoud zorgt voor inspiratie en nieuwe ontwikkelingen.

Origineel
Jij weet wat nieuw, interessant en origineel is. We zijn op zoek naar unieke inhoud. Stories die alleen op Haagse Makers zijn te vinden. Je gaat er mee akkoord dat artikelen niet ergens anders worden gepubliceerd. Naar het artikel linken kan uiteraard wel.

Zelf-promotie
Als auteur kun je links naar je eigen website, twitter, linkedin etc. toevoegen aan je biografie. Deze info wordt aan het auteurs-block toegevoegd onder ieder artikel.

Reclame
Haagse Makers heeft het recht om artikelen aan te passen (bijvoorbeeld spelling, grammatica en links). Commerciële inhoud wordt niet geplaatst op haagsemakers.nl. Schrijf je een goed artikel over een activiteit, organisatie of andere ontwikkeling die op die manier voor promotie zorgt dan kan dat natuurlijk wel.

Inzenden
Als auteur krijg je een account, met de permissie om artikelen aan te maken en afbeeldingen toe te voegen. Na eind-redactie wordt het artikel gepubliceerd. Je kan ook starten met het aanleveren van een eerste artikel aan redactie@haagsemakers.nl.

Vereisten

  • Artikelen moeten in het Nederlands of Engels worden geschreven. Tweetalig kan ook.
  • Kennis van het publiceren via WordPress is vereist.
  • Een artikel moet minstens 500 woorden bevatten.
  • Elk artikel moet ten minste 3 relevante en goede kwaliteit afbeeldingen bevatten.
  • De artikelen moeten worden geschreven met goede SEO. Dus goede links, duidelijke kernwoorden en headings. We streven naar maximale score d.m.v. de Yoast SEO plugin.
  • Als auteur moet je ten minste 1 artikel per maand publiceren, voor een minimale periode van 6 maanden.

Wat levert het op?

Tickets
Als schrijver van haagsemakers.nl ontvang je gratis toegangstickets voor events die Haagse Makers organiseert.

Reputatie
Je naam komt op haagsemakers.nl en je kunt zelf communiceren dat je schrijver bent voor Haagse Makers.

Biografie
Iedere auteur wordt vermeld bij ieder artikel. Je kunt daar links naar je eigen website en social media toevoegen.

Laat een reactie achter

Posted in