Haagse Makers zoekt vlog- en blogtalent!

Haagse Makers is het platform voor vindingrijk Den Haag. We organiseren bijeenkomsten, starten projecten en communiceren over interessante ontwikkelingen voor en door (nieuwe) makers. We zijn op zoek naar vlog- en blogtalent!

Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op makersgebied (of zou je dat willen zijn) en hou je ervan om hierover te communiceren? Ben je op zoek naar een platform om dit te publiceren? Goed nieuws: De Haagse Makers redactie is op zoek naar versterking!

Wat vragen we?

Haagse Makers bestaat twee jaar, en we zijn nu klaar voor de volgende stap. Ons doel: Ervoor zorgen dat iedereen in Den Haag kan maken waar hij/zij van droomt. Door te inspireren, verbinden en organiseren.

Op Haagse Makers publiceren we deze ontwikkelingen. Van events tot reviews, van columns tot tech roundups. van het laatste nieuws tot opinie-stukken: alles mag. Als schrijver bij Haagse Makers ben je onderdeel van het redactie-team. Je bepaalt zelf waar je over schrijft, en hoe vaak (wel minimaal 1x per maand).

Wat krijg jij?

Je krijgt zichtbaarheid op haagsemakers.nl en de vrijheid om te experimenteren. Jouw content komt op Haagse Makers en wordt gedeeld. Daarnaast wordt je onderdeel van de Haagse Makers Community. Het netwerk van makers die openstaan voor vernieuwing en samenwerking. Je bent bij bijeenkomsten van Haagse Makers, bij workshops, kijkt achter de schermen bij bedrijven, spreekt inspirerende makers en perskaarten voor events.

Betalen in € zit er op het moment niet in. Dat is ook niet de eerste drijfveer van Haagse Makers. We betalen niet met euro’s maar met sociaal kapitaal.

Enthousiast?

Enthousiast en blogtalent? Goed! Stuur dan nu meteen een bericht! Dan mag jij jezelf binnenkort misschien ook wel Haagse Makers redacteur noemen!

1 reactie

  1. Nina op 14 september 2016 om 16:31

    Hi Makers!

    Ik heb wel interesse om voor dit mooie platform te bloggen. Ik ben zelf content marketeer, actief in de cleantech-energiesector. Ik wil mij inzetten om van DH meer een makers stad te maken.

    Bakkie doen binnenkort?

Laat een reactie achter

Posted in