Nieuwe Academy Studiegroep: The Things Network

Posted in ,

Bij de Haagse Makers Academy starten we met de eerste nieuwe studiegroepen. In een studiegroep komen we bij elkaar om elkaar te helpen en inspireren over een bepaald onderwerp of bepaalde vaardigheid. Het is voor iedereen met een haagsemakers.nl account mogelijk om een studiegroep te starten. In het eerste kwartaal van 2019 starten we eerst een paar studiegroepen vanuit Haagse Makers zelf.

De nieuwe studiegroep The Things Network is gestart. Inschrijven voor de bijeenkomsten van deze studiegroep kan vanaf nu!


Deze studiegroep is een voortzetting van de IoTuesday uit het verleden. The Things Network is een community powered Internet of Things network. Iedereen kan meebouwen aan dit netwerk. Tijdens The Things Network studiegroep is het mogelijk om kennis uit te wisselen en de laatste stand van zaken te bespreken.

De initiator en coördinator voor deze studiegroep is Arn van der Pluijm. Heb je serieuze interesse om mee te doen? Meld je snel aan! We starten in de eerste week van februari 2019. Om de kosten van de avond te dekken vragen we een vrijwillige bijdrage per avond van €5. De locatie is in het Koorenhuis, Prinsegracht 27.

Laat een reactie achter