Ben jij IoT-expert, storyteller, puzzelmaker, psycholoog of mindf*cker, kunstenaar, ontwerper, programmeur, elektronica-held of in het algemeen een creatieve geest? Kom naar de IoTuesday Amazing Ideation op 15 en 22 november.

In een wervelende sessie werken we met verschillende Haagse makers aan de nieuwe Escape room attractie van Nederland, bij Amaze Escape. Deze eerste escape room van Den Haag start volgend jaar met een te gek nieuw concept: Een interactief theater-ontsnap spel in een oude NAVO bunker onder het voormalige ministerie van Defensie!

We kunnen er nog niet teveel over zeggen, de NAVO en Defensie moeten eerst nog akkoord geven.

Met verschillende makers (technici, IoT experts, storytellers, psychologen, interface experts, etc etc) willen we in 2 ideation sessies samen tot toffe concepten voor een escape-bunker komen. Niet 1 kamer, maar een hele verdieping waar je doorheen moet ‘escapen’! Ruimte genoeg dus om waanzinnige ideeën en concepten voor te ontwikkelen.

IoTuesday is het programma van Haagse Makers om de Haagse Internet of Things community te verbinden en te versterken. Amaze Escape is een mooie gelegenheid om op een praktische manier samen aan mooie nieuwe concepten in de stad te werken. Het is een mooie manier om nieuwe inspiratie op te doen, jouw kennis te delen met anderen en je netwerk te verbreden.

Maak het mee en meld je aan (sessie 1 en sessie 2)!

Events

Share.

About Author

Programma-maker Haagse Makers

1 reactie

  1. Pingback: Escape Room Ideation Session (NL) – ICX

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.